دامنه نسبتاً زیاد ولتاژ قابل قبول: محافظهای رایج در بازار ایران برای ولتاژهایی کمتر از حدود ۱۷۰-۱۸۰ ولت یا بیشتر از ۲۴۵-۲۵۵ ولت عکس العمل نشان میدهند.
تعداد پریز: فاقد پریز (مجهز به ترمینالهای صنعتی و آمپر بالا)
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *
نکته: هیچ وقت برای تابلو داخل واحدها، کمتر از جعبه های ۱۲ تایی استفاده نکنید. زیرا همانطور که دیدید الان این فضای اضافی به کمک ما آمد و ما توانستیم در این جعبه فیوز یک محافظ و یک کنتاکتور نصب کنیم.
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *
دستگاههایی که به محافظ نیاز دارند را بررسی کنید: پیش از اینکه اقدام به خرید محافظ برق دیجیتال کنید باید وسایل الکترونیکی خود را چک کنید و بررسی کنید که چه نوع محافظ برقی برای آنها مناسب است؛ برای مثال محافظ یخچال نسبت به محافظ تلویزیون تفاوتهای اساسی دارد و به جریان برق قویترین نیاز دارد.
نخستین مدل های محافظ برق ورودی به بازار در دهه ۱۹۸۰ میلادی وارد شدند و از آن زمان تاکنون، با پیشرفت تکنولوژی، این محافظ ها بهبود یافته و به شکل های متفاوتی عرضه شده اند.
این سیستم هوشمند بهطور خودکار نوسانات را تشخیص داده و مانع از رسیدن ولتاژهای خطرناک به دستگاهها میشود.
این محافظ ها علاوه بر دارا بودن سه چراغ قبلی، دارای یک نمایشگر دیجیتالی نیز هستند که در صورت وقوع شرایط غیر طبیعی اقدام به نشان دادن اطلاعاتی نظیر میزان ولتاژ برق شهری و نمایش مدت زمان تاخیر خواهد نمود.
۳. آیا محافظ برق ورودی باعث افزایش مصرف برق می شود؟ نه، محافظ برق ورودی عملکرد مصرف برق را تغییر نمی دهد و تنها وظیفه محافظ برق هوشمند اش محافظت از تجهیزات الکتریکی در برابر ولتاژهای نامناسب است.
نوسانات برق میتوانند به موتور، مدارها و سایر اجزای لوازم برقی آسیب برسانند و عمر آنها را کوتاه کنند.
محافظهای برق بهعنوان یکی از ابزارهای ضروری در زندگی روزمره برای جلوگیری از آسیبهای ناشی از نوسانات و افت ولتاژ در دستگاههای الکتریکی به کار میروند. نوسانات برق و افزایش یا کاهش ناگهانی ولتاژ میتواند به دستگاههای الکتریکی آسیب وارد کرده و عمر مفید آنها را کاهش دهد.
از مواد شوینده قوی یا حلال های شیمیایی خطرناک خودداری کنید، زیرا ممکن است سطح محافظ را آسیب برسانند.
شکل ۲- یک نمونه محافظ برق دیجیتال نحوه عملکرد محافظ برق